Salt la conținut

Retur/Schimb Produse

Returnare/Schimb Produse

Mulțumim că ai ales Indira! În cazul în care nu ai nimerit mărimea sau pur și simplu nu vrei să păstrezi bijuteria comandată, poți solicita un schimb sau chiar returna produsul.

Pentru ca tu sa ai o experiență lipsită de griji atunci când comanzi pe site-ul nostru, îți oferim schimb sau retur gratuit doar pentru comenzile expediate pe teritoriul României, indiferent de motiv, timp de 30 de zile de la data achiziției (cu conditia sa nu fi fost purtate bijuteriile). În cazuri excepționale, când se solicita mai mult de un schimb/retur la o comandă, următoarele solicitări vor fi achitate de către client.

Primul schimb/retur per comandă este gratuit, iar al doilea se face contra unei taxe de 23 Ron în București, 25 Ron în provincie și 30 Ron în zonele cu km suplimentari. Pentru comenzile expediate în Uniunea Europeana și Regatul Unit al Marii Britanii, în cazul unui schimb sau retur, costurile sunt suportate de catre client.

Pentru schimb (doar același produs, mărime diferită)

  • Accesează link-ul 👉 schimb*
  • Introdu datele tale și în doar câteva clickuri ai terminat. Nu mai trebuie decât să ambalezi bine schimbul și să aștepți curierul pe care îl vom trimite noi la adresa ta.

Pentru retur

  • Accesează link-ul👉 retur*
  • Completează numărul comenzii și adresa ta de email, apoi alege dintre opțiuni (voucher sau rambursare în cont).
  • După ce primim și evaluam produsele returnate, in termen de maxim 14 zile lucratoare vom rambursa suma aferenta.

*În cazul în care produsele schimbate/returnate prezintă zgârieturi, urme vizibile de uzura, ne rezervam dreptul de a refuza solicitarea.