Salt la conținut
Coșul dvs. este gol

Retur/Schimb Produse

Returnare/Schimb Produse

Mulțumim că ai ales Indira! În cazul în care mărimea nu este cea potrivită sau pur și simplu nu vrei să păstrezi bijuteria comandată, poți solicita un schimb sau chiar returna produsul.

Pentru ca tu să ai o experiență lipsită de griji atunci când comanzi de pe site-ul nostru, îți oferim schimb sau retur gratuit pentru comenzile expediate pe teritoriul României, indiferent de motiv, timp de 30 de zile de la data achiziției (pentru bijuteriile care nu au fost purtate).

În cazuri excepționale, când se solicită mai mult de o cerere de schimb/retur per comandă, următoarele solicitări vor fi achitate de către client.

Primul schimb/retur per comandă este gratuit, iar al doilea se face contra unei taxe de 23 Ron în București, 25 Ron în provincie și 30 Ron în zonele cu km suplimentari. Pentru comenzile expediate în Uniunea Europeana și Regatul Unit al Marii Britanii, în cazul unui schimb sau retur, costurile sunt suportate de către client.

 

Pentru schimb (doar același produs, mărime diferită)

  • Accesează link-ul 👉 schimb*
  • Introdu datele tale și în doar câteva clickuri ai terminat. Nu mai trebuie decât să ambalezi bine schimbul și să aștepți curierul pe care îl vom trimite noi la adresa ta.

 

Pentru schimbul cu un alt produs sau retur 

  • Accesează link-ul 👉 schimb cu alt produs/retur*
  • Completează numărul comenzii și adresa ta de email, apoi alege dintre opțiuni (voucher sau rambursare în cont).
  • După ce primim și evaluam produsele returnate, în termen de maxim 14 zile lucrătoare vom rambursa suma aferentă produselor returnate.

 

 

*În cazul în care produsele schimbate/returnate prezintă zgârieturi, urme vizibile de uzură ne rezervăm dreptul de a refuza solicitarea.