Garantia Indira

Certificat de garantie
Indira Bijoux, magazin online operat de S.C. Indira Art Distribution S.R.L. cu sediul in Str. Sf. VIneri nr. 23, bl. 105B, sc. 2, ap. 51, Sector 3 Bucuresti, avand CUI RO 36408630, J40/10658/09.08.2016, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr: 9756 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, ca bijuteriile din argint, importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand primiti produsele cumparate de la noi. In cazul in care nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si le vom schimba sau va vom returna contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data achizitiei.

In plus toate produsele noastre au o garantie de 12 luni de la data cumpararii produsului pentru defecte de fabricatie.

Clientii INDIRA vor returna produsele cumparate, in ambalajul original, impreuna cu factura si certificatul de garantie. Pentru produsele in care se constata un defect de fabricatie in termenul de 12 luni, returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Instructiuni de folosire si ingrijire a bijuteriilor
Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa le dati jos inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita caderea pietrelor, uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale , oxidarea argintului, distrugerea lacului de protectie de pe unele bijuterii din argint.

Fiecare bijuterie se va pastra intr-o punga separata pentru a evita deteriorarea lor prin atingere.

Argintul este un metal care se oxideaza, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala . Oxidarea argintului este un proces natural, nu este un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu o carpa moale, solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor.

Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.

Nu expuneti mult timp bijuteriile la soare intrucat acestea isi pot pierde din luciu sau se pot decolora.

Aceasta garantie va asigura ca bijuteriile sunt din argint (garantia se refera la faptul ca bijuteria este din argint si este marcata corespunzator) si ca nu-si vor schimba proprietatile in cazul in care respectati conditiile generale de folosire, descrise mai sus.

In perioada de garantie, in cazul in care aveti o reclamatie si doriti sa trimiteti un produs pentru reparatie, va rugam sa va asigurati ca produsul este trimis impreuna cu factura fiscala si in ambalajul original.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui produsul, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator.

In cazul in care bijuteria nu poate fi reparata, in functie de alegerea dumneavoastra, va putem inlocui bijuteria defecta cu un model similar, un alt model de aceeasi valoare sau va putem returna contravaloarea ei. Garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului.