Regulament Reducere Progresiva (Cumpara 2 bijuterii - 20% OFF, Cumpara 3+ bijuterii - 25%)

La cumpararea a doua bijuterii din argint se va aplica o reducere de 20% la valoarea cumulata a celor 2 produse. Reducerea se aplica doar la valoarea produselor nu si la taxa de livrare.

La cumpararea a trei sau mai multe bijuterii din argint se va aplica o reducere de 25% la valoarea cumulata a celor 3+ produse. Reducerea se aplica doar la valoarea produselor nu si la taxa de livrare.

In cazul retururilor la comenzile care au fost eligibile reducerii progresive unde s-a aplicat un discount de 20%, daca unul dintre produse va fi returnat, reducerea progresiva nu mai este eligibila si astfel produsul care ramane in posesia clientului va fi considerat la pret intreg, suma rambursata fiind diferenta dintre totalul achitat de client - pretul produsului achizionat la valoarea lui intreaga.

In cazul retururilor la comenzile care au fost eligibile reducerii progresive unde s-a aplicat un discount de 25%, daca unul dintre produse va fi returnat, reducerea progresiva eligibila in acest caz va fi cea de 20%, si astfel produsele care raman in posesia clientului vor fi considerate la 20% reducere fata de pretul lor intreg, suma rambursata fiind diferenta dintre totalul achitat de client - pretul produselor achizionate la care s-a aplicat un discount de 20%.

In cazul retururilor la comenzile care au fost eligibile reducerii progresive unde s-a aplicat un discount de 25%, daca doua sau mai multe dintre produse vor fi returnate, reducerea progresiva nu mai este eligibila si astfel produsul care ramane in posesia clientului va fi considerat la pret intreg, suma rambursata fiind diferenta dintre totalul achitat de client - pretul produsului achizionat la valoarea lui intreaga. 

Cupoanele Cashback provenite din acumularea punctelor Clubului Indira nu sunt compatibile cu reducerea progresiva si nu vor putea fi aplicate comenzilor eligibile promotiei.

 Reducerea progresiva se aplica doar bijuteriilor din argint.