Regulament Concurs Giveaway 2023

Regulamentul concursului “Giveaway” este organizat de SC Indira Art Distribution SRL in perioada 21.02.2023 - 1.03.2023 

Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile asociate concursului “Giveaway ” denumit in continuare "Concursul". Pentru a utiliza acest concurs trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale. 

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI 

Organizatorii concursului “Giveaway”, sunt SC Indira Art Distribution SRL, cu 

sediul in Str. Ghe Dem Teodorescu Nr 11-13, Sc 1, Et 5, Ap 39, Sector 3, Bucuresti, adresa de email: 

office@indira.ro denumit in continuare Organizatorii. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul Regulament. 

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI 

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 21.02.2023 - 1.03.2023 pe https://www.indira.ro/

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE 

La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului. Toti participantii trebuie sa aiba conturi de utilizator și Instagram reale, active si care sa le apartina. Angajatii Indira Art Distibution SRL si ai companiilor partenere care promoveaza acest concurs, precum si rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu pot participa la concurs. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament. 

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI 

Concursul se desfasoara in perioada 21.02.2023 - 1.03.2023, timp in care atat cei care dețin conturi de utilizator paginii https://www.indira.ro cat si cei care nu sunt in prezent înscriși pot participa la concurs. 

Castigatorii vor fi alesi pe data de 1.03.2023 prin intermediul platformei www.random.org 

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Desemnarea castigatorilor se va face dintre cei care au urmat toti pasii concursului: 

 • urmăresc pagina de Instagram @theofficialindia
 • au postat cel putin un comentariu o urare de primavară, dând tag unei alte persoane
 • au dat share în story postării cu concursul

Castigatorii vor fi alesi in data de 1.03.2023 prin platorma https://random.org/. Acestia vor fi anuntati atat prin etichetare pe storyul paginii de Instagram. 

 

ART. 6. PREMII 

Castigatorea concursului va primi 2 coliere din argint colectia Birthflower. Premiul va fi livrat de SC Indira Art Distribution SRL către câștigători în urma transmiterii datelor personale și de livrare. 

Valoarea premiilor:
1x pandantiv din aur birthflower in valoare de 450 RON

1x lant din aur simplu în valoare de 670 RON

Valoare totala a premiilor: 1120 RON 

Castigatorii trebuie sa transmita pe adresa de email alexandra@indira.ro adresa completa si corecta de livrare, nume, prenume, telefon, adresa de email si copie a actului de identitate pentru revendicarea premiului. 

Premiile nu se vor putea schimba in bani sau inlocui cu alte produse. 

ART. 7. MECANISMUL DE PARTICIPARE 

Concursul se desfasoara in perioada 21.02.2023 - 1.03.2023, timp in care fanii paginilor www.indira.ro si https://www.instagram.com/theofficialindira/ , dar 

si cei care nu urmaresc in prezent paginile mentionate se inscriu la concurs astfel: 

 • urmaresc pagina de instagram @theofficialindira
 • au postat cel putin un comentariu o urare de primavară, dând tag unei alte persoane la postarea cu concursul
 • au dat share în story postării cu concursul


Atentie!

 • Orice tentativa de fraudare de orice natura menita sa lezeze imaginea organizatorului sau a terte persoane vor fi eliminate din concurs, iar in cazul identificarii tentativelor de frauda in scopul castigarii premiilor, Organizatorul isi rezerva dreptul de a cere urmarirea de catre catre organele competente si/sau in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
 • Persoanelor care vor incerca sa fraudeze concursul li se va restrictiona accesul. 
 • Varsta minima pentru participare este de 18 ani
 • Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei 


ART. 8. ACORDAREA PREMIILOR
Va avea loc o singura extragere pe data de 1.03.2023
Organizatorii vor solicita datele de identificare ale castigatorilor si orice alte informatii considerate necesare pentru validarea acestuia.
Livrarea premiilor se va face in maxim 30 de zile de la primirea datelor complete de la castigatori.
In cazul in care castigatorii nu pot fi premiati din motive independente de organizatori (nu furnizeaza aceste informatii intr-un interval de 48 ore, etc), Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene si vor extrage castigatori rezerva care vor fi contactati dupa ce vor trece cele 24 de ore de la anuntarea primilor castigatori. Premiile vor fi insotite de un proces verbal de predare-primire pe care persoana castigatoare are obligatia de a-l semna si transmite Organizatorilor pe adresa de mail alexandra@indira.ro cu mentiunea “Giveaway
Organizatorii isi rezerva dreptul sa anuleze orice premiu oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea sa pe site-ul organizatorului, Instagram, Tik Tok si in cadrul concursului. 


Castigatorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita alte modificari. Fotografiile premiului sunt cu titlu de prezentare. Organizatorii se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obtinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor. 


Art. 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Organizatorii sunt inregistrati in Registrul General la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 16919 si respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana.
Prin inscrierea la concurs intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorii va vor solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) numele si prenumele dvs., (b) adresa de e-mail valida, (c) adresa de livrare corecta si completa, (d) numar de telefon (e) id Instagram, (f) copie act identitate. Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizatori este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte concursuri accesabile de pe site-ul www.indira.ro. 


Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorii: nu vor instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate. Nu vor furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control, etc) va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

  

Art. 10. INCETAREA SERVICIULUI 

Sunteti de acord ca Organizatorii pot, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la concursul online, din cauze care pot fi, fara a se limita la: (a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde, 

(b)solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii, (c)
solicitarea dvs. expresa,
(d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,
(e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului. 

Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorilor si ca acestia nu pot fi facuti raspunzatori fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online. 

Art. 11. INFORMATIA FURNIZATA 

Intelegeti si sunteti de acord ca prin postarea de materiale pe pagina https://www.instagram.com/theofficialindira cedati catre Organizatorii concursului dreptul gratuit si irevocabil de a utiliza aceste materiale in decursul existentei serviciului, dar si ulterior desfasurarii acestuia. 

Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o postati in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorii nu pot fi facuti raspunzatori de nicio greseala sau omisiune din aceste informatii. Organizatorii nu pot garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care acceseaza paginile individuale pe pagina https://www.instagram.com/theofficialindira si Organizatorii nu pot garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori. 

Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati, si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau copieze pagina https://www.instagram.com/theofficialindira și www.indira.ro si continutul pe care aceasta il cuprinde. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici. 

ART. 12 COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL 

In cadrul concursului pe pagina https://www.indira.ro Organizatorii pot avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si Premiile concursului si desemnarea castigatorului). Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la concurs pentru a asigura buna derulare a concursului. 

Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/theofficialindira și prin email (exemplu: anuntarea castigatorului). Intelegeti si sunteti de acord ca Organizatoii pot utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produse, oferte si promotii. Puteti renunta la 

Acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite de pe website-ul www.indira.ro. Organizatorii isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii concursului. Organizatorii vor afisa orice modificare a prezentului document pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/theofficialindira, dar și prin email 

ART. 13. TAXE SI COSTURI 

Inscrierea in concurs este gratuita. Premiul este supus taxelor si impozitelor conform legii si vor fi suportate de catre Organizatori. 

ART. 14. LIMITE DE RASPUNDERE 

Acceptand acest regulament, sunteti de acord ca Organizatorii, angajatii sai, partenerii si
orice alti colaboratori in concursul online nu sunt raspunzatori pentru nici un fel de pierderi sau consecinte negative directe, indirecte, ocazionale sau exceptionale rezultate in urma: 

 1. utilizarii paginii https://www.indira.ro 
 2. accesului neautorizat sau alterarii comunicarii dvs. cu sau prin pagina de Instagram și Tik Tok

ART. 15. LEGEA APLICABILA 

Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorii concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare. 

In conformitate cu prevederile GDPR, va aducem la cunostinta urmatoarele: 

Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră. 

Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în conditii de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat. 

Revizuim în fiecare an datele colectate, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dumneavoastră legitime sau îndeplinirii obligatiilor legale. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse. 

Beneficiati de dreptul de acces, intervenție, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, si puteti limita prelucrarea realizată de noi si chiar să solicitati stergerea datelor. 

Prezenta secțiune reprezintă informare cu privire la dispozițiile legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care ni le veti transmite si care apar sau vor aparea in documentele fiscale ce reliefeaza relatia noastra de comunicare. 

Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor in conditiile mai sus mentionate.