Trendul fashion care câștigă teren: brățara de picior

Originară în anii ’70, brățara de picior caracterizează stilul hippie, care aduce cu sine un sentiment de libertate, de bine și de vacanță.

Anii ’90 au adus-o înapoi în vizor, fiind atunci considerată unul dintre cele mai vânate accesorii.

Se știe că moda revine după o anumită perioadă și astfel, recent, brățara de picior este din nou în topul preferințelor atât a creatorilor de modă, cât și a celor care de abia au descoperit-o.

Azi îți dăm cinci motive pentru care să ai cel puțin una dintre brățările de picior din listă direct în cutia cu bijuterii și de ce nu vei regreta achiziționarea uneia.

Brățările de picior sunt acel accesoriu care până nu de mult timp au fost considerate potrivite pentru mare, ocean, plajă și vacanță. Însă ce bine că moda revine, însă trendurile se schimbă, pentru că acum putem să le purtăm oricând ne face plăcere, nu doar la ocazii speciale.

Le poți accesoriza ținutelor office, celor smart-casual și chiar sport, în funcție de stilul pe care îl adopți cel mai des sau cel care ți se potrivește cel mai bine.

La noi găsești brățări de picior care să mulțumească și cele mai sofisticate gusturi: din argint, placate cu aur rose de 14 karate sau cu pietre, ai de unde să-ți alegi preferata sau, de ce nu, preferatele.

Cinci modele de brățări de picior pe care să le ai

Cinci sunt de-a dreptul puține pentru câte frumuseți poți să găsești. Cu greu am făcut acest top, care este al nostru – da, am lucrat împreună în birou pentru a ajunge la el. 😁

Brățara din argint de picior Sea Star

Această brățară este una delicată, iar accesoriile în formă de Stea de Mare care o completează îți vor da mereu sentimentul de bunăstare și plutire, asemeni lor. O călătorie cu gândul pe fundul oceanului este ceea ce îți dorești atunci când zilele sunt stresante și ai nevoie de o pauză pentru deconectare.

Cu lungimi variabile, de la 21 până la 25 de centimetri, poți să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine gleznei.

Brățara de picior din argint Emma

Numele său delicat o face și mai specială. Brățara Emma, din argint 925, are ca accesorii cercuri și sfere care îi dau un sentiment de carnaval. Distracția este oricând binevenită, fie că vorbim despre petreceri sau seri alături de cei dragi. Acolo te va teleporta aceasta ori de câte ori o vei privi.

Brățara de picior din argint Alisha

Bratara de picior Alisha Indira

Alisha este o brățară accesorizată cu cinci bănuți de argint, care îi dau farmecul special. Pe lângă acest detaliu, trebuie să știi despre ea că este placată cu rodiu, care îi dă o strălucire aparte și o mai mare rezistență în timp.

Poți așeza brățara cu bănuții în interior sau în exterior, în funcție de cum te simți mai confortabil.

Brățara de picior din argint Serendipity

Serendipity este a doua brățară din topul nostru care are în componență simbolul stelei. Aceasta este accesorizată cu patru charmuri, însă ele simulează astrele cerești, așa cum le știm noi reprezentate.

Te va duce cu gândul departe, la nopți de vis și stele căzătoare. Îți va aminti de cât de frumos e să stai afară și să admiri cerul înstelat, fie că ești la mare, la munte sau la țară. Oriunde ai fi, te vei gândi instant la vacanță și la starea de bine pe care aceasta ți-o aduce.

Brățara de picior din argint Moonbratara de picior moon indira

Moon va orbita în jurul gleznei tale, ajutând-o să strălucească și să iasă în evidență datorită frumuseții ei. Charmurile în formă de semilună sunt alăturate celor în formă de sferă și cu siguranță te vor trimite într-o călătorie spre spațiu – atât pe tine, cât și pe orice privitor. Și mai mult decât atât, te va transforma pe tine în centrul universului.

Acestea sunt cele cinci modele de brățări din topul nostru. În comentarii așteptăm să ne spui care sunt preferatele tale.

Înainte de a achiziționa brățara pentru tine, îți recomandăm să îți măsori glezna, pentru a se potrivi mărimea.

Dacă însă vrei să surprinzi pe cineva și a-i măsura glezna nu este la îndemână, nu e nicio problemă, pentru că majoritatea brățărilor sunt reglabile și vin în mai multe dimensiuni. Sau dacă tot nu are mărimea potrivită, o poți schimba cu una mai mică sau mai mare cu doar câteva clickuri. Atât de usor este să oferi un cadou!

Alege vara aceasta – și nu numai – să te accesorizezi cu ajutorul unei brățări de picior și te vei simți în fiecare moment ca în vacanță! 

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.