10 idei de cadouri de Paște care îi vor aduce zâmbetul pe buze

Cadourile sunt binevenite oricând, mai ales la ocazii speciale, cum ar fi sărbătorile. Știm cu toții că perioada Crăciunului este cea mai propice pentru a face daruri felurite. La fel și aniversările.

Însă ce facem cu Paștele? Nu este o sărbătoare pe care putem s-o lăsăm deoparte. Fie că și până acum făceai cadouri celor dragi cu ocazia acestei sărbători sau va fi prima dată, avem pentru tine 10 idei de cadouri cu care nu vei da greș, cu siguranță!

Cercei din argint Silver Birds

Cu o pereche de cercei de argint rar poți să dai greș. Iar dacă sunt în formă de pasăre, care reprezintă libertatea și fericirea, cu atât mai puțin. Cerceii de argint Silver Birds sunt potriviți pentru un stil casual, de zi cu zi. Închiderea cu șurub, clasică, îi face potriviți pentru orice outfit. Delicatețea lor îi face ușor de purtat și la seri de cocktail sau alte petreceri mai fastuoase.

Cercei din argint Valery – Piatra Lunii

Piatra Lunii este acea piatră semiprețioasă care parcă are jocuri de alb și albastru la suprafață și, în același timp, un aspect perlat. Provine din India, din surse sustenabile și este considerată una care aduce noroc. Cerceii Valery pot fi purtați atât zi de zi la birou, cât și la ocazii speciale. Asortează-i cu un outfit elegant sau smart-casual și nu vei da greș.

Cercei din argint Round Studs

Cerceii din argint cu piatră de Zirconiu sunt alegerea perfectă pentru cele mai elegante persoane din anturajul tău. Ei sunt un must-have în orice casă, deoarece pot fi purtați la ocazii speciale – cu siguranță fiecare dintre noi are cel puțin una în viață. Iar dacă nu, se fac. 🙂

Cu dimensiuni de la 2 la 7 milimetri ale pietrei de Zirconiu, care este atât de asemănătoare cu diamantul, cu greu vei face diferența între cele două.

Colier din argint Angel

Un colier din argint este întotdeauna o alegere bună. Acesta este una dintre definițiile delicateții și feminității. Simbolul pandantivului în formă de înger este atât de semnificativ încât nu are nevoie de nicio explicație. Lungimea acestui colier este de 40 de centimetri și poate ajunge până la 45. Înălțimea pandantivului are 18 cm și se potrivește perfect pentru purtarea de zi cu zi.

Colier din argint Gold Cross

Combinația dintre argint și aur roz este una de vis. Și este demnă de a fi admirată zi de zi. Colierul Gold Cross transformă orice ținută în una trendy și specială în același timp. Un asemenea cadou impresionează chiar și cele mai sofisticate gusturi, datorită argintului rose gold, care îl face cu adevărat special.

Brățara din argint Nadia – Perlă Naturală

Surpriza acestei brățări o reprezintă pandantivul în formă de inimă, care se împletește perfect cu perlele naturale care o compun. Lungimea brățării este de 17,5 centimetri și se potrivește de minune ocaziilor elegante din viața celor mai dragi. Se potrivesc atât la cocktail parties, cât și la nunți sau botezuri. Delicatețea perlelor vor transforma orice outfit într-unul cu adevărat special. Însă perla nu se mai poartă doar la ocazii fastuoase, ci și zi de zi. Cutumele s-au schimbat, iar acum le putem admira în brățări sau coliere purtate zi de zi. Iar brățara Nadia se potrivește perfect și outfiturilor smart casual sau casual.

Brățara din argint Angel Wing

Brățara Angel Wing este atât de delicată încât persoana care o primește nu o va mai da joc niciodată de la mână. Se potrivește perfect colierului Angel, pentru o întărire a semnificației simbolului. Detaliul cu piatră de Zirconiu îi dă o anume eleganță și o face versatilă pentru diverse ocazii. Fiind placată cu rodiu, poți fi sigur că investiția este una de durată, la fel ca și cadoul.

Brățara din argint Lauren

Ți-ai dorit întotdeauna să faci un cadou o brățară cu un pandantiv? Atunci alege brățara Lauren care, fiind pe două straturi, are loc atât pentru biluțe din argint, cât și pentru charmul în formă de steluță. Poți să o faci cadou unei adolescente sau mamei în aceeași măsură, pentru că este atât de versatilă și frumoasă încât cu greu îi poți rezista.

Inel din argint Pristine – Zirconiu

Un inel delicat, care se potrivește cu siguranță oricărei iubitoare a acestui accesoriu. Inelul din argint cu pietre din Zirconiu este o adevărată piesă must-have în orice garderobă. Poate fi purtat zi de zi la birou sau doar la ocazii care cer ținute elegante. Nu-ți face griji dacă nu ai nimerit măsura perfectă – la inele e puțin mai dificil decât la oricare altă bijuterie – poți să-l schimbi mai apoi gratuit în doar câteva clickuri cu măsura perfectă.

Inel din argint Firefly – Piatra Lunii

Piatra Lunii este una dintre preferatele noastre, tocmai de aceea acum îți prezentăm un inel care se potrivește atât cu cerceii Valery, având același tip de piatră în centrul atenției, cât și cu alte inele sau chiar și cu verigheta alături. Este un cadou delicat, pe care să-l oferi cu cel mai mare drag!

Bijuteriile noastre sunt atât de versatile încât oricine le poartă le va da greu jos.

Alege să faci un cadou cu însemnătate pentru o persoană dragă ție acum, în pragul sărbătorilor. Vom face tot posibilul ca ea să ajungă la destinație la timp, împachetată frumos și cu un mesaj alături.

Noi vă dorim zile cu liniște și bucurie! 

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.