Regulament voucher procentual

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ Indira Art Dstribution SRL., persoană juridică română, cu sediul social în București, Str. Ghe Dem Teodorescu 11-13, ap. 39, Sector 3 Bucuresti, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/10658/09.08.2016, cod fiscal RO 36408630, reprezentată legal de Elena Popa, în calitate de Director General.

 

Art. 2. Drept de participare

La această promoție pot participa persoane fizice, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.

 

Art. 3. Procedura de participare la promoție

Voucherul este utilizabil o singură dată per utilizator unic. Voucherul nu este compatibil cu produsele din categoria SUMMER SALE. La o comanda, poate fi folosit un singur voucher.

Codul este valabil pentru toate comenzile, indiferent de suma, cu exceptia produselor din categoria SUMMER SALE.

Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Promotiile pe www.indira.ro nu se cumuleaza, reducerea cea mai mare primeaza.

Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie.

De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii.

Promoția se va desfășura conform informatiilor primite prin newsletter si, de asemenea, prezentate pe website-ul www.indira.ro , iar clienții pot participa prin plasarea unei comenzi în categoria participantă la promoție, in perioada in care aceasta este in curs de desfasurare.

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse. 

Art. 4. Condiții de validitate

Pentru ca o achiziție să fie considerată validă, aceasta trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a) Participanții să îndeplinească drepturile de participare de la art. 2 și art. 3;

b) Participanții să se înregistreze valid (sa fie autentificati in contul de utilizator elefant.ro) și să plaseze comenzile in perioada in care promotia este activa.

 

Art. 5. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participarea la promoție implică acceptul participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de Indira Art Distribution S.A. în scopul unor potențiale informări ulterioare din partea companiei noastre. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția operatorului de marketing direct al Indira Art Distribution S.A. La cererea scrisă a participantului, datată și semnată, expediată pe adresa sediului de lucru al Indira Art Distribution S.A. – București, Str. Neptun nr. 151B, TRONSON 1, ap. 31, etaj 1, camera 2, Sector 5– organizatorul se obligă:

– să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

– să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

– să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Art. 6. Prevederi generale

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA CAMPANIEI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate înceta.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul www.indira.ro.

Prin înscrierea la prezenta promoție, participanții sunt de acord ca numele, adresa de e-mail si numarul de telefon indicat să fie folosite pentru comunicări ulterioare despre ofertele speciale ale indira.ro și pentru newsletterul indira.ro.

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru datele incomplete sau necorespunzătoare din punct de vedere al conținutului, pentru validarea contului personal din www.indira.ro, fiecare participant la promoție fiind obligat să completeze cu date corecte toate câmpurile afișate.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@indira.ro sau puteți suna la numărul de telefon 0726 963 030