Boho & more: cum poți integra stilul boem în ținutele tale zilnice

Stilul boho – chic oglindește dragostea pentru natură, un mod de viață care iubește libertatea, având o atitudine relaxată și plină de încredere. Acesta s-a născut în Franța, ca o ripostă culturală la finalului revoluției franceze din 1799, când mulți artiști și-au pierdut averile și au adoptat un stil de viață nomad. În acest context, ei și-au exprimat creativitatea printr-o nouă modă, atât vestimentară, cât și în privința bijuteriilor alese. Moda boho – chic a devenit en vogue în anii 60, împletindu-se cu populara mișcare hippie a vremii și aducând în prim plan bijuteriile handmade, care au încurajat femeile de atunci să fie sincere cu ele însele și să aibă curajul să se exprime liber, prin hainele și bijuteriile alese. În cazul bijuteriilor, acest stil este remarcabil datorită notei euforice, relaxate și tototdată senzuale pe care o oferă oricărui outfit, indiferent de locul sau evenimentul în care este purtat.  
Ea s-a născut să fie liberă, las-o să alerge aprig în voia ei și nu o vei pierde niciodată.  Nikki Rowe
  Bijuteriile boeme au un aer relaxat, care în același timp fascinează prin combinațiile curajoase de culori și materiale folosite. Purtându-le vei descoperi o nouă latură jucăușă și incredibil de chic de care te poți bucura cu numeroase ocazii.   Bijuteriile boho-chic: când le purtăm   Fie că este un stil de viață sau o alegere de moment, atunci când vrei sa porți altceva decât ești obișnuită, bijuteriile boho – chic pot transforma chiar si cea mai simplă ținută în ceva spectaculos.  Accesorizarea este extrem de importantă, fie că ești la birou sau la un eveniment specia. De exemplu, poți purta coliere suprapuse cu pandantiv din argintrubintopazonixchihlimbar sau safir alături de ținuta aleasă, indiferent de ocazie.
tinuta boho chic cu bijuterii din argint
Cele care iubesc bijuteriile cu aer boem, dar care simt că acestea nu sunt compatibile cu locul lor de muncă, pot accesoriza discret hainele office cu inelelecerceiibrățările sau colierele boho-chic preferate. Pentru o femeie, exprimarea propriului stil prin hainele și bijuteriile alese este foarte importantă în orice situație, iar cele care îl adoptă pe cel boem nu se supun tradițiilor și prejudecăților sociale. Asta nu înseamnă însă că nu poate exista un echilibru între accesoriile preferate și evenimentele la care acestea sunt purtate.  
Nu-i spune unei fete cu foc în vene ce trebuie și ce nu trebuie să facă. Într-o clipită, ea va distruge acea colivie absurdă pe care ai încercat să o construiești în jurul spiritului ei boem minunat. Melody Lee, Moon Gypsy
  Vara este anotimpul boho-chic: soarele, marea și toate elementele naturii care te duc cu gandul la libertate, armonie deplină și fericire sunt redate perfect de un mix de culori puternice într-un înveliș retro cu influențe etnice, îmbinând pietrele prețioase și semiprețioase pentru femei extraordinare. Poți accesoriza o rochie lejeră și înflorată de vară cu mai multe coliere boeme, inele și brățări de toate culorile și tipurile de material. Secretul stă în acest amestec asimetric de tonuri și compoziții, care denotă un simț al modei foarte dezvoltat, reușind să scoată în evidență chiar și cea mai banală ținută. Festivalurile de muzică – raiul ținutelor boeme Nu există un loc mai potrivit pentru a purta ținuta boho ruptă din vise, alături de bijuteriile tale preferate decât un festival de muzică în aer liber. Pentru un astfel de eveniment te poți inspira din ținutele anilor ‘60, cu pantaloni scurți, tricouri lejere sau maiouri decupate adânc, cămăși vaporoase sau înflorate, salopete scurte și colorate din pânză. Straturile sunt extrem de importante în acest caz, atât pentru hainele pe care le vei alege, cât și pentru bijuteriile asortate acestora. De exemplu, există o multitudine de inele superbe din care poți alege, fiind mai mult decât permis să le porți pe toate cu această ocazie. Noi îți recomandăm inelul din argint Ashley – Smarald, inelul din argint Ines – Labradorit,  Arizona – Piatra Lunii sau Zeina – Ametist. Colierul Charming Diva este perfect pentru o bluză veselă cu umerii goi, iar cerceii din argint de Onix NegruDeep Blue – Safir sau Cierra – Topaz Mistic vor întregi și scoate în evidență orice outfit.   Nu vă temeți de aceste combinații îndrăznețe, care vă pot scoate din zona de confort, dar care vă vor ajuta să (re)descoperitiți nu numai modul de a vă infrumuseța ținutele. Iubitoarele stilului boem sunt femei puternice, cu adevărat libere, care știu exact cine sunt și ce vor de la viață și de la ele însele. Și acesta este un lucru minunat.